Zoeken naar klusbedrijf dordrecht

Faillissement Dakdekker En Klusbedrijf M.D. Warmerdam te Dordrecht F.10/16/348 FaillissementsDossier.nl.
Faillissement Dakdekker En Klusbedrijf M.D. Op 29-06-2016 is Dakdekker En Klusbedrijf M.D. Warmerdam te Dordrecht Zuid-Holland door de rechtbank in Rotterdam failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. van der Duijn Schouten. Het insolventienummer van deze zaak is F.10/16/348. De hoofdactiviteit van Dakdekker En Klusbedrijf M.D.
Klusbedrijf Dordrecht Broekhuizen Metselwerken.
Klusbedrijf Dordrecht: Broekhuizen Metselwerken. Wij zijn een klusbedrijf gevestigd in Dordrecht, maar wij verrichten zowel klein als grote klussen door geheel Nederland. Wilt u een vrijblijvend advies gesprek op locatie? Vul dan het formulier in en dan nemen wij contact met u op.
Aannemer Dordrecht Aannemersbedrijf Klusbedrijf Mansbouw.
is een modern, jong en ambitieus bouw en aannemersbedrijf in Dordrecht. Wij zijn gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouwingen en renovatie van uw woning of bedrijfspand. Wij verzorgen elk project van begin tot eind. Op zoek naar een aannemer in Dordrecht of omstreken?
Map.
De Klussenier Fred Durinck, uw klusbedrijf in Dordrecht.
Mijn naam is Fred Durinck, geboren en woonachtig in Dordrecht. Ik ben getrouwd met Delie en samen hebben we 2 dochters en 3 zonen, waarvan de 2 jongste nog thuis wonen. Sinds enige jaren ben ik als zelfstandig ondernemer onder de vlag van de Klussenier aan de slag, nadat ik daarvoor ruim 30 jaar in loondienst werkzaam was.
Klusbedrijven Dordrecht: Gratis Offertes! Casius.nl.
U komt in Dordrecht heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven. Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs en kostenspecificatie.
Klusbedrijf in omgeving Dordrecht Arie's' Maatwerk.
Klusbedrijf in Dordrecht. Voor al uw klussen in en om het huis in de omgeving van Dordrecht kunt u gebruik maken van Klusbedrijf Aries Maatwerk? Aries Maatwerk helpt u graag bij al uw klussen. Ons klusbedrijf is o.a. inzetbaar voor de volgende klussen.:
Recente projecten Burg Bouw Burg Bouw.
Wij hebben meer dan 45 jaar ervaring met bouwprojecten en mogen ons met recht een bouwspecialist noemen. Benieuwd waar de kracht van Burg Bouw Dordrecht ligt? Dat leggen wij u graag uit! Kwaliteit: als bouwbedrijf, aannemer en klusbedrijf is kwaliteit altijd het uitgangspunt.

Contacteer ons