Meer resultaten voor klusbedrijf sittard

De Klussenier Jo Kuipers, uw klusbedrijf in Sittard.
Ingeschreven bij de KvK onder nummer 14109298. Mijn naam is Jo Kuipers en voor Sittard en omgeving ben ik beschikbaar voor alle klussen en verbouwingen in en rond het huis. Na jaren voor een baas gewerkt te hebben ben ik op 1 maart 2009 mijn eigen klusbedrijf gestart als De Klussenier Jo Kuipers.
Klusbedrijf Sittard De Klussenier Jo Kuipers.
De Klussenier Jo Kuipers het veelzijdige klusbedrijf uit Sittard. Wanneer u een veelzijdige vakman of klusbedrijf zoekt in Sittard, Einighausen, Munstergeleen en omstreken bent u bij De Klussenier Jo Kuipers aan het juiste adres. Hij verzorgt uw complete verbouwing of renovatie van begin tot eind.
Renovaties in Sittard en omgeving. Gregor Renovatie.
Uw specialist op het gebied van renovaties in alle soorten en maten in de gemeente Sittard en omgeving. Gregor Renovatie is een professioneel bedrijf voor alle klussen in en rond uw woning, huis, kantoor of zaak. Klussen die wij voor u kunnen uitvoeren zijn: renovatie, kozijnen, tegelzetten, stukadoor, plafonds, schilderen, elektra, vloerverwarming etc.
Klusjesman Sittard? Klusbedrijf Scherpe tarieven!
Stel, u woont in Sittard en u bent op zoek naar een klusbedrijf voor het bestraten van uw terras, of het monteren van nieuw sanitair. Wanneer u het offerteformulier invult, ontvangt u van verschillende professionals uit Sittard offertes op maat.
Henry Janssen Terrasoverkappingen Klussenbedrijf.
Wegens vakantie zijn wij gesloten van za 1 augustus t/m za 29 augustus 2015. WELKOM BIJ HENRY JANSSEN TERRASOVERKAPPINGEN KLUSSENBEDRIJF. Uw beste keuze voor iedere soort terrasoverkappingen, kozijnen en diverse renovaties. Mijn naam is Henry Janssen. Ik ben sinds 1995 werkzaam in deze branche.
Klusbedrijven in Sittard Werkspot.
Inschrijven als vakman. Klusbedrijven in Sittard. Vind klusbedrijven in Sittard. Op zoek naar klusbedrijven in Sittard? Met Werkspot, kunt u gemakkelijk in contact met professionals komen in en rond uw omgeving. Ontvang en vergelijk voorstellen van professionele klusbedrijven zonder enige verplichting.
Klusbedrijven Sittard: Gratis Offertes! Casius.nl.
U komt in Sittard heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven. Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke klusbedrijf een gratis offerte, met een prijs en kostenspecificatie.
JH-Klusbedrijf uit Urmond klussen in en om het huis.
JH Klusbedrijf helpt u graag om uw klussen in en om het huis te klaren. Bij JH Klusbedrijf is uw klus, hoe groot of klein ook, altijd in goede handen. Niet alleen particulieren maar ook bedrijven, scholen en instellingen kunnen bij ons terecht.

Contacteer ons