Meer resultaten voor motor van wasmachine

Wasmachine motor 30, Voordelig uw wasmachine onderdelen kopen.
Koelkast en Vriezer onderdelen. Wasmachine motor 30., Wasmachine onderdelen kopen heeft 99 % van alle wasmachine aandrijf motoren op voorraad staan, we hebben ze in 2 prijsklassen, een van 30 euro per motor, en 1 van 50 euro per motor.
Wasmachines: capaciteit, afmetingen en toerental Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Tel er vervolgens zon 2 kilo bij anders moet je erg proppen om alle was in de wasmachine te krijgen en je hebt een idee van de capaciteit die je nodig hebt. Voor 1 a 2 personen: 5 of 6 kilo.
Wasmachine kopen? MediaMarkt.
Bestel nu Info. Wasmachine van Bosch met 7 kg vulgewicht, 9 programma's, 1600 toeren per minuut, EcoSilence Drive-motor, VarioPerfect, VarioTrommel, ActiveWater, zelfreinigende wasmiddellade, doseerassistent, AquaStop en energielabel A 30%. 7 kg Aantal toeren per minuut.: 1600 rpm Energie-efficiëntieklasse.: A 30% Koolborstelloze motor.:
ProfiEco-motor Wasmachines.
De wasmachines van Miele zijn voorzien van bijzonder sterke motoren. De koolborstelloze ProfiEco-motor van Miele is bovendien zeer zuinig, stil en slijtvast. De motor verbruikt weinig energie en is onverslijtbaar. Met de ProfiEco-motor wast u jarenlang zeer energie-efficiënt en comfortabel.
Wasmachines met koolborstelloze motor.
Komt u een wasmachine met een koolborstelloze motor tegen? Dat is een innovatieve techniek, die u kunt zien als de opvolger van de koolborstel motor. Traditionele wasmachines maken gebruik van een motor met koolborstels, die de aandrijving van de trommel verzorgen.
Vink Witgoed Wasmachines.
Koolborstelloze motor BLDC-motor: wasmachines met zo'n' motor gaan langer mee zonder koolborstel problemen. De machines veroorzaken minder geluid met centrifugeren. De meeste fabrikanten geven 10 jaar garantie op deze motoren. Sensortechniek: wasmachines met deze techniek kunnen geheel zelfstandig een wasprogramma uitvoeren met een optimaal resultaaat. De hoeveelheid water wordt ook met behulp van sensoren aangepast aan de hoeveelheid wasgoed. Onbalanstechniek: in de wasmachine zitten zeer gevoelige sensoren die direct reageren op trillingen die veroorzaakt worden door onbalans.
WASMACHINE MOTOR Witgoedhandel De Zwaan.
Deze motoren kosten 5000, per stuk. Omdat er een zeer breed assortiment is aan wasmachine motoren onderdelen wordt er bij de bestelling van uw product een foto een merk en model nummer gevraagd. De onderdelen worden opgestuurd met de TNT post, en die verzendkosten komen bovenop de prijs van het onderdeel. Er zijn nog geen beoordelingen. Wees de eerste om WASMACHINE MOTOR te beoordelen Reactie annuleren.
Wasmachine. BCC.
Meer informatie over de energie-efficiëntieklasse, het energieverbruik en de waterconsumptie vindt u op BCC.nl van elk model in de technische specificaties. Wasmachines met een koolborstelloze motor. Voor het maken van een weloverwogen keuze is het natuurlijk niet nodig om onder de motorkap te kijken, maar een technisch aspect is bij het kiezen van een wasmachine wel van belang.

Contacteer ons