Resultaten voor wasmachine motor aansluiten

Wasmachinemotor aan de praat krijgen: Schakelingen Online.
Geplaatst: Do 21 Nov 2013, 1621: Onderwerp.: ik ben al heel lang aan het zoeken hoe ik mijn wasmachine motor kan aansluiten voor werkmachines mee te make zoals zaagafel, frees of schuur tafel. ik heb een arcelik motor 585w3.1A, 10750rpm.
Wasmachine motor aansturen met power control Modding, Mechanica Elektronica GoT.
Echter toen ik vroeg hoe ik het moest aansluiten kreeg ik alleen maar waarschuwingen van de man dat het 220V was en dat ik echt voorzichtig moest zijn. Maar geen echt antwoord. Dat ben ik geweest., Ik heb een schema gevonden van de wasmachine waar deze motor uitkomt en het is wel aan te sluiten alleen zoals ik al zei, is het niet echt veilig.
hoe sluit je een wasmachinemotor aan / schema aansluiting ac motor wisselstroommotor YouTube.
Published on Aug 14, 2015. Deze AC wisselstroom motor komt uit een oude wasmachine. In deze video leg ik uit hoe je de elektrische aansluitingen kunt maken zodat de motor zonder de sturing van de wasmachine werkt. Standard YouTube License.
Welke aansluiting is wat?
Ik heb daarvoor een motor uit een oude wasmachine, maar nu ik er nog eens goed naar kijk weet ik niet hoe ik hem moet aansluiten. Ik wil er niet lukraak 230 op gaan zetten. Kan iemand me uitleggen hoe ik deze het beste kan aansluiten?:
Aansluithulp gezocht wasmachine motor De rokende soldeerbout Sat4all.
Ik heb een goedwerkende motor uit de oude wasmachine uitgebouwd, Deze wil ik gaan gebruiken als onderdeel voor een zelf te bouwen Pomp om brandstof uit een 1000 L vat te gaan pompen, Alle onderdelen heb ik maar had een vraag over de motor aansluiting.
Bosch wasmachine motor aansluiten op 230V Forum Circuits Online.
Forum Witgoed Bosch wasmachine motor aansluiten op 230V. Bosch wasmachine motor aansluiten op 230V. Gepost donderdag 24 oktober 2013 164935.: Ik heb een Bosch wasmachinemotor gekregen van iemand die hem op 230 V wil aansluiten en hem als aandijving wil gebruiken.
KW / Wasmachine motor aansluiten. forum.fok.nl.
email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected /? actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Coolblue. 1 2 Wasmachine motor aansluiten.
Elektrische motor aansluiten.
een riem en een vliegwiel wat ik uit dezelfde wasmachine gedemonteerd heb. Het is absoluut belangrijk dat de uiteindelijk snelheid van de walsen in de molen een toerental hebben van tussen de 100 en 300 RPM. Ik hoor graag of iemand een oplossing weet. het liefst een budget vriendelijke. Nieuw onderwerp Reageren. Pagina 1 van 1. Klusidee Forum / Ik kan geen geschikte rubriek vinden. Klusadvies: Elektrische motor aansluiten. Klusadvies: Elektrische motor aansluiten.

Contacteer ons