Meer resultaten voor wasmachine motor draait niet

Wasmachine draait niet meer.
Hoe werkt het. Wasmachine draait niet meer. Als de trommel van de masmachine niet meer draait, kan er een probleem zijn met de motor aandrijving of de electra. Versleten koolborstels zijn vaak de oorzaak. De kosten van vervanging zijn niet hoog.
50plusser.nl: De trommel van de wasmachine draait niet meer koolborstels.
Ik had natuurlijk weer de hele motor uit elkaar geschroefd, dat is niet nodig hahahaha. Zorg dat je iets hebt om de motor op te leggen, hij is zwaar! Ik heb een omgekeerde afwasbak gebruikt. Alles weer teruggeplaatst en de wasmachine n keer zonder was laten draaien. Want JA HIJ DRAAIT WEER!
Opgelost: Trommel van Eco Bubble 8 kilo draait niet meer Samsung Community.
Trommel van Eco Bubble 8 kilo draait niet meer. tijden het wasprogramma hield de wasmachine er mee op de trommel draaid niet meer. het is een eco bubble 8 kilo van 3 jaar oud met een motor zonder koolborstels. als ik de snaar er af haal dan kan ik de trommel met de hand draaien.
Wasmachine trommel draait niet meer Wassen.nl.
Let op: veel nieuwe wasmachines beschikken over een koolborstelloze motor. Deze werken dus niet met koolborstels welke vervangen kunnen worden. Schakel bij een niet draaiende wastrommel in dit geval een monteur in. Kledingstuk vast in de wasmachine. Een andere oorzaak voor het probleem met jouw wasmachine kan daarnaast zijn dat er een kledingstuk tussen de trommel en de kuip is gekomen, waardoor de wasmachine niet meer draait.
Wasmachine draait niet meer Witgoed Reparatie Centrale.
Het is waarschijnlijk dat deze vervangen moet worden. Ook kan het zijn dat de gehele motor vervangen moet worden. U kunt contact met ons opnemen, wij adviseren u dan hoe we u zonder verplichtingen kunnen helpen. Misschien kan een van onze monteurs u zelfs helpen vis Skype of Face-time. Trommel wasmachine draait niet.
archief Wastrommel draait niet meer: reparatie of nieuw Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Ik heb echt geen idee wat de levensduur van een wasmachine tegenwoordig is. Ons huishouden bestaat uit 2 personen en de wasmachine draait gemiddel zo'n' 6 keer per week. Wie kan ons helpen? Berichten: 1 Geregistreerd: 14 jun 2005 1850.: Vind dit topic leuk. RE: archief Wastrommel draait niet meer: reparatie of nieuw. door plumber 01 feb 2010 1450.: Hoor je de motor draaien?
trommel van AEG Lavamat wasmachine draait niet Kassa.
0 Antwoorden / 0 Vragen. Als u de trommel met de hand rond draait kunt u voelen en horen of de genoemde V-snaar nog om de aandrijfpulley zit. Hij loopt dan zwaar en u hoort de motor draaien. Is dat het geval, dan mankeert er wat aan de motor. Loopt de trommel heel licht en hoort u de motor niet, dan is of de riem gebroken of er afgelopen. Een afgelopen riem duidt haast altijd op niet meer in lijn lopende rollen. Er dan bouten losgetrild welke weer dienen te worden aangedraaid. Zo was het althans bij onze oude wasmachine het geval.
Wasmachine motor draait niet niet de koolborstels.
Wasmachine motor draait niet niet de koolborstels. Nieuw onderwerp Reageren. VJansen op 04 September 2011, 1254: Wasmachine motor draait niet niet de koolborstels. Ik heb een Siemens wasmachine WXLM1472NL/08, waarvan de motor van de een op andere dag niet meer draait.

Contacteer ons