Zoeken naar wasmachine motor schema

Wasmachinemotor aan de praat krijgen: Schakelingen Online.
Wanneer je deze motor een ander toerental wil geven dan moet je er een frequentie regelaar tussen zetten of een stapel tandwielen die dan voor jou het juiste toerental geven. Heb je al een schema gevonden in de wasmachine of heb je een merk zodat ik misschien iets kan vinden?
KW / Wasmachine motor aansluiten. forum.fok.nl.
zitten ze allemaal onder elkaar of ook naast elkaar. En is dat schema is dat voor alle voltage's' van een trafo? En ik neem aan dat als je draden 2 en 4, en de draden 3 en 9 aansluit op de min en de plus van een trafo dat de motor link of rechtsom gaat draaien.
hoe sluit je een wasmachinemotor aan / schema aansluiting ac motor wisselstroommotor YouTube.
hoe sluit je een wasmachinemotor aan / schema aansluiting ac motor wisselstroommotor. Louis de Win. Unsubscribe from Louis de Win? Subscribe Subscribed Unsubscribe 25. Want to watch this again later? Sign in to add this video to a playlist. Need to report the video? Sign in to report inappropriate content. Like this video? Sign in to make your opinion count. Don't' like this video? Sign in to make your opinion count. The interactive transcript could not be loaded. Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on Aug 14, 2015. Deze AC wisselstroom motor komt uit een oude wasmachine.
Wasmachine motor aansturen met power control Modding, Mechanica Elektronica GoT.
Dat ben ik geweest., Ik heb een schema gevonden van de wasmachine waar deze motor uitkomt en het is wel aan te sluiten alleen zoals ik al zei, is het niet echt veilig. Gezien deze quote lijkt er op dat je, aan het advies van mij, niets hebt dus, vergeet mij de volgende keer dan ook te bellen maandag 26 oktober 2009 1744.:
Aansluithulp gezocht wasmachine motor De rokende soldeerbout Sat4all.
Ik heb een goedwerkende motor uit de oude wasmachine uitgebouwd, Deze wil ik gaan gebruiken als onderdeel voor een zelf te bouwen Pomp om brandstof uit een 1000 L vat te gaan pompen, Alle onderdelen heb ik maar had een vraag over de motor aansluiting.
Welke aansluiting is wat?
Normaal worden deze motoren geschakeld door de schakelklok, waardoor de motor kon omkeren. Hou aan dat je meerdere combinaties kunt gebruiken, of hij loopt snel centrifuge. of gestaag linksom of rechtsom, afhankelijk welke winding aangesloten wordt. Als ik een wasmachine repareer dan heb ik vaak een schema, dit zul je waarschijnlijk niet hebben.
Bosch wasmachine motor aansluiten op 230V Forum Circuits Online.
Forum Witgoed Bosch wasmachine motor aansluiten op 230V. Bosch wasmachine motor aansluiten op 230V. Gepost donderdag 24 oktober 2013 164935.: Ik heb een Bosch wasmachinemotor gekregen van iemand die hem op 230 V wil aansluiten en hem als aandijving wil gebruiken. Uit de motor komen 6 oranje draden en het is een koolborstel type. Heeft iemand een schema hoe deze aan te sluiten?
schema stuurelektronica wasmachine motor gezocht.
schema stuurelektronica wasmachine motor gezocht. te oud om op te antwoorden. 2012-06-08 231223: UTC. Ik heb een motor uit een oude wasmachine gekregen. Merk is Blomberg. De motor is van Arcelik, een grote Turkse witgoed maker. Deze motor schijnt in heel veel verschillende merken wasmachines.

Contacteer ons