Meer resultaten voor klusbedrijf

Home Klusbedrijf Arno Bakker.
Ik ben vakkundig en betrouwbaar, mede doordat ik met meerdere vakmensen samen werk. Klusbedrijf Arno Bakker draagt de volledige verantwoordelijkheid voor elke klus. Ik geef garantie op iedere klus en zorg voor een perfecte afwerking. Klusbedrijf Arno Bakker. 3342 BN Hendrik-Ido-Ambacht.
HOME Vakman Klusbedrijf Peter Berendsen.
Geen zin om te klussen of ontbreekt domweg de tijd daarvoor? Klusbedrijf Peter Berendsen staat klaar om de helpende hand te bieden bij allerhande klussen in en om het huis. Wij zijn inzetbaar voor een breed scala aan klussen en onderhoudswerkzaamheden.
Klusbedrijf Caspers.
En daarvoor is Klusbedrijf Caspers het aangewezen adres. Ook voor grote klussen kunt u uiteraard bij Klusbedrijf Caspers terecht. Klusbedrijf Caspers is opgericht door Friso Caspers. Na jarenlang als advocaat en jurist te hebben gewerkt, heeft hij besloten zijn hart te volgen en een klusbedrijf op te zetten.
Klusbedrijf Rotterdam Klusjesmannen, Klus, Klussers De Telefoongids.
Klusbedrijf in Rotterdam wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.8 door 15 beoordelingen. Klussen, daar moet u tijd voor uittrekken. Bel daarom een klusbedrijf om een klusser in te huren voor alle klusjes in huis. Een klussendienst kan zeer variƫren, maar voor elke klus zijn klusjesmannen te vinden!
Glas en Klusbedrijf 4G Klussen en glaswerk in de omgeving van Katwijk Glas en Klusbedrijf 4G.
Glas en klusbedrijf 4G. Glas" en klusbedrijf 4G beschikt over meer dan 32 jaar ervaring in de glasbranche en daarmee over een flinke dosis vakkennis. Hierdoor kan een nette oplevering met een garantie van 5 jaar worden verzekerd." Glaszetter en timmerman.
Klusbedrijf Finish.
Klusbedrijf Finish verzorgt tuinaanleg, tuinontwerp, tuinonderhoud, sierbestrating, grondwerk, schuttingen, tuinhuisjes, kunstgras vijveraanleg in de provincie Noord-Brabant. Zo zijn wij onder andere werkzaam in Zevenbergschen Hoek en in een straal van 50 km. Wij zijn gespecialiseerd in allround tuinonderhoud. Welkom Klusbedrijf Finish 2016, alle rechten voorbehouden.
Klusbedrijf aansprakelijkheid in 3 onderdelen.
Want als er, voordat de klus voorbij is, een storm voor een flinke schade zorgt aan het werk, dan zal die schade voor eigen rekening komen en dus niet kunnen worden verhaald op de klusbedrijf aansprakelijkheid polis. Die klusbedrijf aansprakelijkheid verzekering oftewel een uitgebreide bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering klusbedrijf is een dus onmisbare verzekering.
Vergelijk voorstellen van klusbedrijven uit jouw regio.
Inschrijven als vakman. Op zoek naar een klusbedrijf bij jou in de buurt? Met klusbedrijven uit jouw regio, vind je altijd de juiste klusbedrijf voor jouw opdracht op Werkspot. Plaats gratis jouw opdracht en ontvang meerdere voorstellen binnen 24 uur.

Contacteer ons