Meer resultaten voor wasmachine met inverter motor

Wanneer een Samsung wasmachine kiezen en wanneer niet? Wasmachine Pagina.
Ook een motor zonder koolborstels gelijk aan Digital Inverter Motor. De Direct Drive Motor is direct op de trommel is bevestigd. Registreert lekkage op de slang en in het toestel. Bij lekkage wordt de watertoevoer automatisch afgesloten. Dat voorkomt waterschade in je woning. Eco Drum Clean. Een schoonmaakprogramma waarmee de trommel gereinigd wordt. Dit voorkomt een stinkende wasmachine door vetluis. VRT en VRT Plus technologie. De VRT Plus technologie houdt de trommel in evenwicht. Dit zorgt dit voor minder trillingen en dus ook voor veel minder geluid. Dit zie je terug op het geluidsniveau in decibellen op het energielabel wat bij een wasmachine zit. Onze redactie zal dit Samsung wasmachine dossier regelmatig actualiseren met nieuwe modellen en informatie.
AEG of Bosch wasmachines met koolborstelloze motor nodig?
De Aeg L7FE84EW is een voorlader wasmachine uitgevoerd met 1400 toeren, een trommelinhoud van 8 kg en een zuinig energieklasse A label.Deze wasmachine is verder voorzien van een koolborstelloze inverter motor. Belangrijkste voordelen op een rij: ProSteam-technologie met de nieuwe.
Wat is een inverter motor bij wasmachines? Tips en weetjes Veelgestelde vragen Elektro Loeters.
Wat is een inverter motor bij wasmachines? Een borstelloze elektromotor, ook wel ECM afkorting van Electronically Commutated Motor genoemd, is een elektromotor zonder koolborstels. Technische uitleg: Tegenover de gelijkstroommotor met de windingen op de rotor, zijn er ook uitvoeringen waarbij de windingen op de behuizing of stator zijn geplaatst en de magneten op de rotor.
10 jaar garantie met de AEG Inverter-motor AEG.
Gedurende de extra lange levensduur kunt u dan ook rekenen op een absoluut zorgeloos gebruik van uw AEG-apparaat met Inverter-motor. Mocht er onverhoopt toch een mankement aan de motor optreden, dan wordt op vertoon van de aankoopnota buiten de standaard fabrieksgarantie de motor kosteloos geleverd en worden voorrijkosten en arbeidsloon van de servicemonteur voor het vervangen van de motor in rekening gebracht tegen het op dat moment geldende tarief.
AEG met invertermotor Forum Circuits Online.
Overigens: het schijnt vanwege gezondheids redenen fijnstof helemaal geen koolborstel machines meer gemaakt mogen worden na een bepaalde datum? Heel veel merken stappen al over op inverter systemen. Gepost zaterdag 4 januari 2014 185850.: als dat zo is zullen de stofzuigers snel volgen lijkt me, die blazen het koolstof nog de ruimte in ook. alles wat zwart in de motorfilter is komt van de koolborstels af. een wasmachine laat alles tenminste onderin het apparaat. het lijkt me meer een geval brandveiligheid. als de borstels opraken kan de motor gaan rondvonken en zodoende de dempingsmof om de motor ontsteken. die kans is met een invertermotor veel kleiner.
Koolborstelloze motor 6kg 1600 toeren Wasmachine kopen BESLIST.nl Beste merken.
Een zuinige wasmachine met EcoBubbles! Deze Samsung wasautomaat is een voorlader en heeft als voordeel dat je er zowel kleine als grotere wassen mee kunt draaien. De inhoud is 7 kilo wasgoed. De speciale digitale inverter motor zorgt voor het mengen van water, lucht en zeep tot sop dat extra goed wordt opgenomen door textiel.
AEG Inverter motor YouTube.
De inverter-motor van deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. Gebaseerd op borstelloze inverter technologie zorgt deze voor minder trillingen en slijtage, en biedt hij maximale prestaties met een minimum aan lawaai. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. How DC motors and universal motors work Duration: 723. Matthias Wandel 2936935, views. AEG Lavamat 75472 FL, met tal van handige functies. Bekijk hier demo video van de AEG Lavamat. wasmachinenl 8968, views. 75KW, 10hp 400V 3-phase SINE PWM INVERTER for AC induction motor Duration: 127.
Alles over Samsung wasmachines Coolblue.
Deze innovatieve motor draait met magneten de trommel rond waardoor er minder wrijving plaats vindt. Hierdoor trilt de motor minder en is de wasmachine aanzienlijk stiller. Om deze reden geeft Samsung op de wasmachines met Digital Inverter Motor dan ook maar liefst 10 jaar motorgarantie.

Contacteer ons