Op zoek naar werking wasmachine motor?

hoe sluit je een wasmachinemotor aan / schema aansluiting ac motor wisselstroommotor YouTube.
Published on Aug 14, 2015. Deze AC wisselstroom motor komt uit een oude wasmachine. In deze video leg ik uit hoe je de elektrische aansluitingen kunt maken zodat de motor zonder de sturing van de wasmachine werkt. Standard YouTube License.
Hoe meet ik de motor van de wasmachine door Huishoudelijke Apparaten Maxperience. Maxperience. Maxperience.
Huishoudelijke apparatuur merken. De motor van mijn wasmachine stopt zo maar halverwege het programma Nou heb ik gelezen in een ander vraag dat het wel eens aan de tachogenerator kan liggen Hoe kun je dit controleren Als de motor stil staat meet ik een weerstand van 135 ohm Het gaat om een aeg lav72738. You have to login before leaving comment. koelkast 20 Aug 2010. alle grote contacten op de print bij solderen geeft vaak ook de oplossing. Kees_ 8 Aug 2010. 135 Ohm zou een correcte waarde voor de ohmse waarde van de tachogenerator moeten zijn. Dat is echter de gelijkstroomweerstand in rusttoestand, die zegt alleen of er verbinding is met de spoel van de tachogenerator en dat deze niet defect is maar zegt niets over de werking van de generator.
Hoe werkt een wasmachine.
Hoe werkt een wasmachine. De vuile was in de wasmachine is na een druk op de knop na 15, uur weer helemaal schoon. Hoe werkt een wasmachine eigenlijk? Een beetje verstand van de werking van de wasmachine komt ook van pas als je wasmachine stuk is.
werking van wasmachine? Forum Circuits Online.
Jeroentje, als je de naam van deze motor wil weten, laat het dan maar horen dan zoek ik het op. Gepost woensdag 19 april 2006 101803.: De werking van een wasmachine verschilt natuurlijk ook per model. Er zijn nog veel wasmachines die onbegrijpelijk nog steeds werken met een z.g.
wasmachine motor Forum Circuits Online.
Forum High Voltage wasmachine motor. Gepost dinsdag 21 maart 2006 003026.: ik heb een wasmachine motor van bauknecht liggen, maar daar zijn tal van aansluitingen. De motor is reeds 20 jaar oud, heeft iemand soms een idee hoe zulke dingen werken?
Schooltv: Hoe werkt een wasmachine? Wassen en centrifugeren.
Wat is die wasmachine zwaar. Maar waarom is ie zo zwaar? Er zit iets speciaals in. Laten we een kijkje nemen. Wat zien we allemaal? Hier een slang, zeepbakje en heel veel knopjes. Was is niet allemaal hetzelfde en daarom kun je uit heel veel verschillende programma's' kiezen. Daarom zit hierachter een klein computertje die de machine precies vertelt wat er moet gebeuren. Hier komt het water de machine in en gaat zo via het zeepbakje naar deze grote, metalen trommel. Om het water op de juiste temperatuur te krijgen, moet het verwarmt worden. Daarom zit er onderin het apparaat een verwarmingselement. Deze hangt in het water en wordt heel heet waardoor het water warm wordt. Hieronder zit de motor en laat dit wiel draaien en dit wiel is verbonden met de binnenste trommel.
Wasmachine motor aansturen met power control Modding, Mechanica Elektronica GoT.
Dank voor jullie mede werking in ieder geval. Hoop echt dat het gaat lukken. What was that? That was your life mate. Oh that was quick, do I get another? Sorry, mate, that was it. zaterdag 17 oktober 2009 1834.: 0 Henk m! Registratie: november 2004. Laatst online: 07-02 1533.: Posthistorie 228 berichten. Techneut: daarom dat er een frequentieregeling van draaistroom dus de richting wordt door de draairichting van het magnetische veld wordt toegepast bij synchroonmotoren. Gezien je foto is het sowieso geen draaistroommotor. Ik GOK dan op een universeelmotor hetzelfde als een gelijkstroommotor met seriebekrachtiging: je moet de rotor en de statorwikkeling 2 van de 3 draadjes maar de welke? in serie verbinden om zo op effectief 2 draden uit te komen die je aansluit zoals je gewoon bent. Door een andere draad op de stator te kiezen verander je dan de draairichting zie http//www.ab-treinen.nl/Techniek/Techniek-home.htm: of gebruiken ze zulke schemas niet voor grotere motoren? Kun je proberen te zien of er in de wasmachine n van de draden van de rotor koolborstel 1, 2 rechtstreeks doorverbonden is aan n van de draden van de stator deze lopen de motor in?
KW / Wasmachine motor aansluiten. forum.fok.nl.
email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected / email protected /? actieve topics nieuwe topics. abonnementen ibood.com bol.com Coolblue. 1 2 Wasmachine motor aansluiten.

Contacteer ons