Meer resultaten voor bosch wasmachine motor kapot

Wasmachine Kapot? Bel Snel voor een afspraak!
Twijfel dan niet wanneer uw wasmachine kapot is om verder te lezen. Trommel draait niet meer. Een van de meest bekende problemen is dat de trommel niet meer draait. Wanneer u hoort dat de motor het nog wel doet, heeft het waarschijnlijk te maken met de aandrijfriem.
10 jaar garantie met de AEG Inverter-motor AEG. laundry-icon-aeg. cooking-icon-aeg. dishwashing-icon-aeg. cooling-icon-aeg. small-kitchen-appliances-icon-aeg. vacuum-cleaners-icon-aeg. air-comfort-ico
Mocht er onverhoopt toch een mankement aan de motor optreden, dan wordt op vertoon van de aankoopnota buiten de standaard fabrieksgarantie de motor kosteloos geleverd en worden voorrijkosten en arbeidsloon van de servicemonteur voor het vervangen van de motor in rekening gebracht tegen het op dat moment geldende tarief.
Wasmachine storing Wasmachine Reparatie.
Bosch wasmachine maakt veel herrie of lawaai; Bosch wasmachine storing. Bosch wasmachine trilt; Bosch wasmachine storing. Bosch wasmachine centrifugeert niet; Bosch wasmachine storing. Bosch wasmachine centrifugeert niet goed; Bosch wasmachine storing. Er blijft water in de Bosch wasmachine staan; Bosch wasmachine storing.;
wasmachinemotor draait niet, hoe doormeten? Forum Circuits Online.
wasmachinemotor draait niet, hoe doormeten? Gepost dinsdag 30 september 2014 214846.: De seriemotor op de foto is uit een bosch wasmachine motortype 145149 en wil niet meer draaien. Machine zei poef en de zekering in de groepenkast ging er uit. Daarna was de motor dood.
Wasmachine condensatoren Handyman.
Draait de trommel van de wasmachine niet meer rond? Een mogelijke oorzaak is dat de condensator kapot is. Dit kun je eenvoudig zelf testen door te proberen of je de wastrommel nog met de hand kunt draaien. Als dat het geval is, dan is de kans groot dat het inderdaad om een defecte aanloopcondensator gaat. Dit onderdeel zorgt namelijk dat de motor die de trommel laat draaien op gang komt.
wasdroger defect na 45, jaar. forse reparatie Shopping Forum GoT.
Gaat uw wasmachine na vier jaar stuk, en is het niet uw schuld? Dan hebt u volgens de wet nog steeds rechten. U kunt dan nog teruggaan naar de verkoper. Hij moet u een goede oplossing bieden. Dus de webshop gebeld waar ik destijds alles heb besteld en uitgelegd wat er aan de hand is. Een beetje aan het hinten naar hij is pas 45, jaar oud, dure reparatie enz zei hij dat reparaties altijd via de fabrikant lopen. Ik moest maar daarheen bellen. Bosch zou dan als het goed is zelf wel coulance verlenen, en anders moest ik na reparatie een rapport opvragen en dan zouden zij nog eens bij Bosch informeren voor me, maar meer dan proberen zat er niet in.
Reparatie wasmachine doen of niet Ouders Online.
Daarvoor heeft hij ook nog de motor gesmeerd. Volgens mijn mannetje gaan koolborstels 6-8 jaar mee afhankelijk van gebruik. Ook weet ik van hem dat de kwaliteit van de oude AEG's' veel beter is dan die van de nieuwe van tegenwoordig. Ik zou nu ook geen AEG meer kopen. Ik gan nu denk ik voor een goedkope relatief veel water gebruikend exemplaar. zo, 20/03/2011 1702.: Ken" je geen handige jongen die dit voor een vrienden prijsje voor je wil fixen." Zou wel handig zijn maar erm, is het niet beter om zoiets door een vakman te laten doen? Ik" heb trouwens ook een AEG en mij is door de verkoper verteld dat AEG het een na beste merk is. Als ie gelijk heeft zou je wasmachine dus nog wel een paar jaartjes mee kunnen.
Wasmachine centrifugeert niet Witgoed Reparatie Centrale.
Dit probleem wordt waarschijnlijk niet veroorzaakt door een verstopte pluizenfilter of een defecte deurschakelaar. Meer waarschijnlijk is dat de aandrijfriem aan vervanging toe is, of misschien is toch de gehele motor vervangen moet worden. Als u contact met ons opneemt dan adviseren we u vrijblijvend hoe we dit probleem voor u kunnen oplossen. Wasmachine centrifugeert alleen leeg zonder was. Onwaarschijnlijk is het dat een geblokkeerde filter of een defecte deurschakelaar hieraan ten grondslag ligt. Waarschijnlijker is een defect aan de motoraandrijving. Het is ook mogelijk dat de motorkoppeling kapot is.

Contacteer ons