Meer resultaten voor wasmachine inverter motor

Wat is een inverter motor bij wasmachines? Tips en weetjes Veelgestelde vragen Elektro Loeters.
Elektro Loeters / Veelgestelde vragen / Tips en weetjes: Wat is een inverter motor bij wasmachines? Tips en weetjes. Wat is een inverter motor bij wasmachines? Een borstelloze elektromotor, ook wel ECM afkorting van Electronically Commutated Motor genoemd, is een elektromotor zonder koolborstels.
10 jaar garantie met de AEG Inverter-motor AEG.
Gedurende de extra lange levensduur kunt u dan ook rekenen op een absoluut zorgeloos gebruik van uw AEG-apparaat met Inverter-motor. Mocht er onverhoopt toch een mankement aan de motor optreden, dan wordt op vertoon van de aankoopnota buiten de standaard fabrieksgarantie de motor kosteloos geleverd en worden voorrijkosten en arbeidsloon van de servicemonteur voor het vervangen van de motor in rekening gebracht tegen het op dat moment geldende tarief.
aeg wasmachine 10jaar garantie op de motor Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
Slijtage is vaak het probleem van de koolborstels, als de koolborstels versleten zijn, treed er vonkvorming op bij de collector, die dan langzaam maar zeker verbrand, het resultaat is dan meestal een nieuwe motor. Vind deze reactie leuk. RE: aeg wasmachine 10jaar garantie op de motor.
Wanneer een Samsung wasmachine kiezen en wanneer niet? Wasmachine Pagina.
Ook een motor zonder koolborstels gelijk aan Digital Inverter Motor. De Direct Drive Motor is direct op de trommel is bevestigd. Registreert lekkage op de slang en in het toestel. Bij lekkage wordt de watertoevoer automatisch afgesloten. Dat voorkomt waterschade in je woning. Eco Drum Clean. Een schoonmaakprogramma waarmee de trommel gereinigd wordt. Dit voorkomt een stinkende wasmachine door vetluis.
AEG Inverter motor YouTube.
De inverter-motor van deze wasmachine is de meest betrouwbare en duurzame ooit. Gebaseerd op borstelloze inverter technologie zorgt deze voor minder trillingen en slijtage, en biedt hij maximale prestaties met een minimum aan lawaai. Standard YouTube License. Show more Show less. Autoplay When autoplay is enabled, a suggested video will automatically play next. How DC motors and universal motors work Duration: 723. Matthias Wandel 2936935, views. AEG Lavamat 75472 FL, met tal van handige functies. Bekijk hier demo video van de AEG Lavamat. wasmachinenl 8968, views. 75KW, 10hp 400V 3-phase SINE PWM INVERTER for AC induction motor Duration: 127.
AEG Inverter motor Wasmachine Droogkast YouTube.
De elektrische skelter maken met dc motor 24 volt Duration: 504. Judo Bijan 650 views. Miele wasmachine koolborstels en schokdempers vervangen. Mr3films 15935, views. AEG Waschmaschine reparieren Frontblende zerlegen Duration: 347. diybook 147013, views. Moteur inverter Lave-linge S├Ęche-linge Duration: 051.
Koolborstelloze motor 6kg 1600 toeren Wasmachine kopen BESLIST.nl Beste merken.
Een zuinige wasmachine met EcoBubbles! Deze Samsung wasautomaat is een voorlader en heeft als voordeel dat je er zowel kleine als grotere wassen mee kunt draaien. De inhoud is 7 kilo wasgoed. De speciale digitale inverter motor zorgt voor het mengen van water, lucht en zeep tot sop dat extra goed wordt opgenomen door textiel.
AEG of Bosch wasmachines met koolborstelloze motor nodig?
De Aeg L7FE84EW is een voorlader wasmachine uitgevoerd met 1400 toeren, een trommelinhoud van 8 kg en een zuinig energieklasse A label.Deze wasmachine is verder voorzien van een koolborstelloze inverter motor. Belangrijkste voordelen op een rij: ProSteam-technologie met de nieuwe.

Contacteer ons