Zoeken naar wasmachine pakt wel water maar draait niet

wasmachine pakt wel water, maar draait n Forum Wasmachines.nl.
/ 10 0. wasmachine pakt wel water, maar draait n. Ga terug naar het overzicht. Geplaatst door: Carin. Geplaatst op: 10-09-2014 1625.: ik heb even een vraagje. wij zijn gisteren thuisgekomen van vakantie, dus ik had een hoop was, gisteren al een hoop gedraaid, en nu verder, nu wil het geval dat ik net weer bij de wasmachine kwam, en dacht dat hij klaar was, dus ik doe het deurtje open, en de was is nog DROOG de onderste was, was wel nat Dus ik weer de machine aangezet, en er toen bij blijven staan om, te kijken wat hij deed, nou dat was niet veel. Hij pakte water en dat was het, je hoort wel dat hij de volgende stappen wil gaan doen, klik klik klik maar hij draait niet.
Siemens wasautomaat trommel draait niet meer.
Nicole8 op 16 November 2005, 1647: Siemens wasautomaat trommel draait niet meer. Wij hebben een Siemens WH54880 wasmachine van bijna 5 jaar oud. De machine deed het prima maar van het n op andere moment draait de trommel niet meer. De trommel draait wel wanneer je hem handmatig ronddraait. Pakt wel water en pomt het weer weg.
50plusser.nl: De trommel van de wasmachine draait niet meer koolborstels.
Tjaa, niet iedereen heeft een veelzijdige handige man in huis. Dus als de mijne het begeeft zal het een nieuwe worden. Maar heb je die wel dan is de tip van Thijs en theDon zeker het nakijken waard. Lid sinds: 15-4-2013. Di Feb 17, 2015 635: pm. Dus dan neem je gelijk een nieuwe man elvira. Lid sinds: 15-10-2007. Di Feb 17, 2015 644: pm. Nee hoor, alleen een nieuwe wasmachine, die de was voor mij doet.
archief Wastrommel draait niet meer: reparatie of nieuw Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
De trommel van onze Bosch WFK2831NL/01 draait niet meer. De trommel is wel handmatig te draaien. De machine pakt wel water en voert het water ook af, maar tijdens het wasprogramma en het centrifugeren staat de trommel stil. Volgens het Bosch Servicecenter is de kans groot dat de koolstofborstels versleten zijn. Een monteur arbeid, de voorrijdkosten en de materiaalkosten komen op een goede 200 euro uit. De machine is 10 jaar oud. Wie kan er raad geven? Is het raadzaam de machine te laten repareren of kunnen we beter op zoek naar een nieuwe? Ik heb echt geen idee wat de levensduur van een wasmachine tegenwoordig is.
trommel van AEG Lavamat wasmachine draait niet Kassa.
Helaas draait de trommel niet meer. Wel neemt de wasmachine gewoon water op, alle lampjes branden normaal, maar de trommel draait niet.Ook het water wordt normaal afgevoerd als je de machine op pompen" zet. Wat moeten we doen? Wie geeft onds de GOUDEN tip?
Wasmaschine werkt wel, maar de trommel draait niet, waarom niet? De rokende soldeerbout Sat4all.
Er zit al een fout in je diagnose. Omdat de trommel niet wil draaien, werkt de wasmachine dus niet. Kontroleer het motor relais als deze machine er een heeft. Koppel de motor elektrisch los en sluit even 220 volt extern aan. Als de motor dan draait, is ie niet defekt. Die kun je niet los testen, dan zul je ook de condensator mee moeten nemen, die kan ook nog kapot zijn. Deel dit bericht. Link naar bericht. Deel via andere websites. Sat4all Core Member. Geplaatst 30 mei 2010. als de motor wel bromt, maar niet draait, dan ik het de condensator. nog een algemene tip. Controleer ook eens de deksel/deur schakelaar; is onderdeel v/d beveiliging. Als die niet functioneert geleidt staat de motor stil. Deel dit bericht. Link naar bericht. Deel via andere websites. Geplaatst 30 mei 2010. Dit soort problemen is meestal de koolborstels. Deze kunnen los in de behuizing zitten, of met een los schild. Als alles werkt, maar de trommel niet draait. 1 lijn snaar defect. Of de pomp is verstopt of defect en blijft er water in de kuip staan.
Wasmachine trommel draait niet meer Wassen.nl.
Controleer vervolgens of er wel spanning staat op het stopcontact en of de zekering in de groepenkast nog goed werkt. Als dit in orde is weet je dat het probleem wordt veroorzaakt door de machine zelf. Draait de wasmachine trommel niet meer vanwege versleten koolborstels?
Wasmachine draait niet meer.
Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn. Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem Wasmachine draait niet meer, met een kosten indicatie. Kosten hangen af van het merk. Onderdelen van A-merken, zoals Miele, zijn duurder dan van B-merken. En uiteraard kunnen de kosten ook verschillen per reparatiebedrijf. Een aantal mogelijke oorzaken zijn.: Eenvoudige reparaties vaak tot 80. De aandrijfriem is los of stuk. Je kan de motor wel horen draaien, maar de trommel beweegt niet.

Contacteer ons