Resultaten voor wasmachine motor testen

wasmachinemotor draait niet, hoe doormeten? Forum Circuits Online.
Gepost dinsdag 30 september 2014 214846.: De seriemotor op de foto is uit een bosch wasmachine motortype 145149 en wil niet meer draaien. Machine zei poef en de zekering in de groepenkast ging er uit. Daarna was de motor dood.
Siemens wasmachine motor draait niet.
Pamela op 08 Oktober 2005, 2121: Siemens wasmachine motor draait niet. Mijn Siemens wasmachine Siwamat plus 3773 uit 1995 heeft het volgende probleem.: De elektromotor komt niet meer op gang. Dus geen ronddraaien van de trommel dus ook geen centrifuge.
Hoe meet ik de motor van de wasmachine door Huishoudelijke Apparaten Maxperience. Maxperience. Maxperience.
Huishoudelijke apparatuur merken. De motor van mijn wasmachine stopt zo maar halverwege het programma Nou heb ik gelezen in een ander vraag dat het wel eens aan de tachogenerator kan liggen Hoe kun je dit controleren Als de motor stil staat meet ik een weerstand van 135 ohm Het gaat om een aeg lav72738.
hoe sluit je een wasmachinemotor aan / schema aansluiting ac motor wisselstroommotor YouTube.
Published on Aug 14, 2015. Deze AC wisselstroom motor komt uit een oude wasmachine. In deze video leg ik uit hoe je de elektrische aansluitingen kunt maken zodat de motor zonder de sturing van de wasmachine werkt. Standard YouTube License.
Hoe sluit je een 10 pins wasmachine motor aan YouTube.
Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later. Published on Jul 18, 2016. Hierin wordt uitgebreid belicht, hoe je een wasmachine motor, aangesloten moet krijgen op het electriciteit net.
Bosch wasmachine motor start niet, pompt wel, geen foutcode.
Mhofstra op 13 Augustus 2010, 2058: Bosch wasmachine motor start niet, pompt wel, geen foutcode. Wasmachine Bosch Exclusiv F 1300 A. FD 7809 00247. Probleem: Op het tijdstip waar normaal de motor gaat draaien, hoor je alleen twee klikjes eerst een zachte klik, daarna een iets luidere klik.
Koolbostels wasmachine motor voor trommel draait niet: Techniek Flitsservice.nl.
Dat heeft een enorme lokale weerstand tot gevolg die de boel thermisch kan overbelasten. Je kan natuurlijk ook de wasmachine dan onbelast een keer laten draaien zodat ie met weinig belasting een stukje in slijt als je je echt zorgen maakt WimLex. za 03 mrt 2012, 1340: Vroeg op schreef.: Hoe groter je contactoppervlak hoe minder weerstand. contactdruk hogere weerstand Scaniafan. za 03 mrt 2012, 1403: scooby! Trouwens, de laatste tijd niet opgevallen dat de machine aan het bonken is? Jah, bonkte altijd wel een beetje, en had laatst ook incidenteel dat de was niet goed gecentrifugeerd was. Alleen doet ie nu dus helemaal niets: maar eens mezelf uitleven op de koolborstels Maar kan hem toch net zo schuin afschuren als de gene die nog goed is? za 03 mrt 2012, 1457: heb de koolborstels nu schuin afgesleten en ze sluiten goed aan op het draaiende deel. maar nog geen beweging in de motor. Is er de mogelijkheid om die motor direct op 230 volt aan te sluiten? za 03 mrt 2012, 1459: Als je een snoer hebt met een stekker en slechts kort wil testen, kan dat.
Welke aansluiting is wat?
Ik heb daarvoor een motor uit een oude wasmachine, maar nu ik er nog eens goed naar kijk weet ik niet hoe ik hem moet aansluiten. Ik wil er niet lukraak 230 op gaan zetten. Kan iemand me uitleggen hoe ik deze het beste kan aansluiten?:

Contacteer ons