Op zoek naar wasmachine pakt water maar draait niet?

wasmachine pakt wel water, maar draait n Forum Wasmachines.nl.
Wasmachines.nl Forum Algemeen wasmachine pakt wel water, maar draait n. Beoordeel deze topic. / 10 0. wasmachine pakt wel water, maar draait n. Ga terug naar het overzicht. Geplaatst door: Carin. Geplaatst op: 10-09-2014 1625.: ik heb even een vraagje. wij zijn gisteren thuisgekomen van vakantie, dus ik had een hoop was, gisteren al een hoop gedraaid, en nu verder, nu wil het geval dat ik net weer bij de wasmachine kwam, en dacht dat hij klaar was, dus ik doe het deurtje open, en de was is nog DROOG de onderste was, was wel nat Dus ik weer de machine aangezet, en er toen bij blijven staan om, te kijken wat hij deed, nou dat was niet veel.
Siemens wasautomaat trommel draait niet meer.
Nicole8 op 16 November 2005, 1647: Siemens wasautomaat trommel draait niet meer. Wij hebben een Siemens WH54880 wasmachine van bijna 5 jaar oud. De machine deed het prima maar van het n op andere moment draait de trommel niet meer. De trommel draait wel wanneer je hem handmatig ronddraait. Pakt wel water en pomt het weer weg.
50plusser.nl: De trommel van de wasmachine draait niet meer koolborstels.
Ik had natuurlijk weer de hele motor uit elkaar geschroefd, dat is niet nodig hahahaha. Zorg dat je iets hebt om de motor op te leggen, hij is zwaar! Ik heb een omgekeerde afwasbak gebruikt. Alles weer teruggeplaatst en de wasmachine n keer zonder was laten draaien. Want JA HIJ DRAAIT WEER!
archief Wastrommel draait niet meer: reparatie of nieuw Radar het consumentenprogramma van AVROTROS.
De trommel van onze Bosch WFK2831NL/01 draait niet meer. De trommel is wel handmatig te draaien. De machine pakt wel water en voert het water ook af, maar tijdens het wasprogramma en het centrifugeren staat de trommel stil. Volgens het Bosch Servicecenter is de kans groot dat de koolstofborstels versleten zijn. Een monteur arbeid, de voorrijdkosten en de materiaalkosten komen op een goede 200 euro uit. De machine is 10 jaar oud. Wie kan er raad geven? Is het raadzaam de machine te laten repareren of kunnen we beter op zoek naar een nieuwe? Ik heb echt geen idee wat de levensduur van een wasmachine tegenwoordig is.
trommel van AEG Lavamat wasmachine draait niet Kassa.
Helaas draait de trommel niet meer. Wel neemt de wasmachine gewoon water op, alle lampjes branden normaal, maar de trommel draait niet.Ook het water wordt normaal afgevoerd als je de machine op pompen" zet. Wat moeten we doen? Wie geeft onds de GOUDEN tip?
Wasmachine Indesit WIDL146 draait niet meer Forum Circuits Online.
Forum Witgoed Wasmachine Indesit WIDL146 draait niet meer. Wasmachine Indesit WIDL146 draait niet meer. Gepost donderdag 15 augustus 2013 184427.: Hij draait niet meer, ik hoor nog wel watergeluiden maken, pompen enzo, er staat ook nog water in, maar er gebeurt verder gewoon niets meer.
Wasmachine trommel draait niet meer Wassen.nl.
De wasautomaat maakt, in veel gevallen, namelijk gebruik van koolborstels: twee stiften van koolstof die in een koolstofhouder gemonteerd zijn op de wasmachine. Wanneer de wasmachine niet meer draait dan zijn die borstels simpelweg versleten. Dit heeft als gevolg dat de wastrommel stil staat. Wat vervolgens het geval is, is dat veel mensen de wasmachine vervangen voor een nieuw model. Dit is helemaal niet nodig, want de reden voor het stilstaan van een trommel kan heel goed gezocht worden bij die koolborstels. Je hoeft daarom niet de volledige wasmachine te vervangen, maar haal je de achterplaat van de wasmachine eraf en maak de motor los van de wasmachine.
Wasmachine draait niet meer.
Reparaties hoeven niet altijd kostbaar te zijn. Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem Wasmachine draait niet meer, met een kosten indicatie. Kosten hangen af van het merk. Onderdelen van A-merken, zoals Miele, zijn duurder dan van B-merken. En uiteraard kunnen de kosten ook verschillen per reparatiebedrijf. Een aantal mogelijke oorzaken zijn.: Eenvoudige reparaties vaak tot 80. De aandrijfriem is los of stuk. Je kan de motor wel horen draaien, maar de trommel beweegt niet.

Contacteer ons